„Коледен звън“ - Етрополе празнува Коледа!


Дните около Коледните и Новогодишни празници са онова време в годината, когато въпреки всичките трудности през изтеклите месеци, душите и сърцата ни се изпълват с надежда, радост, очакване, настроение и още много вълнуващи емоции. Поставени пред изпитанията на времето, в което живеем имаме огромна, зареждаща нужда от хубаво настроение, което да ни даде възможност да усетим празничната атмосфера около нас.

Жителите на община Етрополе имаха възможността да се насладят на едно такова празнично събитие, а именно Коледния концерт под надслов "Коледен звън", който се състоя на 23 декември от 18.00ч. в Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе.
Това бе една една музикална феерия от песни, танци, хубава музика, забавни скечове и разбира се награди, осигурени от ръководството на община Етрополе. На сцената се изявиха: Анна Радина Борисова, Работилница „Таланти“, Трио „Романтика“, ВГ „Ретротон“, Неда Транчева, Росица Василева, ВГ „Оренда“, ВГ „Звездица“, Тамбурашка група „ Игриви струни“, ЖВГ „Димана“, МВГ „Ветерани“, ТА „Балканска младост“ и Ивана Димитрова.
За всички изпълнители имаше красива кошница с цветя от името на Кмета на община Етрополе и Председателя на Общински съвет Етрополе.

Коментари