Етрополец вместо Бат Сали в новия парламент




Александър Методиев от Самоков, известен с прякора Бат Сали, е избран за народен представител от Софийска област с най-голям брой преференции. Той обаче подава заявление в ЦИК с отказ от депутатското място. Последва същото заявление и от водача на листата Руслан Коларов.

Мястото на депутат от Софийска област ще заеме вторият в листата Цветан Енчев от Етрополе. Той е втори в листата и за област Враца, но там водачът Йордан Цонев ще заеме мястото си в Народното събрание.

Биография на Цветан Енчев: 

Цветан Енчев е роден 1971 г. е Етрополе. Завършва право в Софийския университет "Св. Климент Охридски". С богата биография: /2002 – 2004г./ Министерски съвет – старши юрисконсулт, главен юрисконсулт; /2004 – 2005г./ Министерство на здравеопазването – съветник на министъра; /2006 – 2008г./Комисия за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност – инспектор, директор на дирекция; /2008 – 2009г./Агенция по геодезия, картография и кадастър – юрисконсулт; /2013 – 2014г./ Министерство на околната среда и водите – началник на политическия кабинет на министъра.

Припомняне, че в деня на вота за новите депутати ДПС получи 139 гласа в Етрополе
.

Коментари