Вили Рай е заразена с коронавирус

 

Певицата Вили Рай сподели във Facebook профила си преди минути, че тя и съпругът й са заразени с коронавирус. Тя съобщава още, че не се чувстват добре. Певицата казва, че в неделя е имала контакт с позитивен, а PCR тест е направила в петък, заедно с мъжа си.

Вили Рай има симптоми на суха кашлица, главоболие и се уморява бързо. Съпругът й обаче е с по-тежки симптоми - има болки в гърдите и мускулите, и диша трудно.

Те приемат сумамед, парацетамол и витамин D-3.

ЕТО И ПЪЛНИЯТ ПОСТ НА ПЕВИЦАТА ВЪВ FACEBOOK:

Преди час разбрахме, че с КЛИФ СМЕ БОЛНИ ОТ КОРОНА ВИРУС! В неделя разбрахме, че сме имали контакт с позитивен! В петък си направихме писиар тест! Преди час разбрахме , че сме позитивни! Ние найстина не се чувстваме добре! Изолирахме се веднага след като ни съобщиха в понеделник за опасния контакт! Клиф се чувства по - тежко от мен! Има болки в гърдите и мускулите и по-трудно диша !Аз имам суха кашлица и бързо се уморявам! Имаме главоболие и се чувстваме така, както когато сме боледували от лош грип! Нямаме температура, и чувстваме вкус! ВЕЧЕР СМЕ ПО ЗЛЕ Пием СУМАМЕД, парацитамол и витамин Д-3! Пием много течности и сме доста ТРВОЖНИ,НЕ ЗНАЕМ КАКВО НИ ЧАКА И КАК ДА РЕАГИРАМЕ, АКО СЕ ВЛОШИМ! Не излизаме от къщи и сме предупредили всички хора с които сме имали контакт! Не се влошаваме и гледаме да не се паникьосваме и да вярваме, че ще ОЗДРАВЕЕМ! Молим се господ да ни помогне пак и заедно да преудолеем този УЖАС! ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА...

Екипът на Етрополски вести пожелава бързо оздравяване на примата на етрополската музика и съпругът й!

Коментари