"Т МАРКЕТ" отваря врати в Етрополе до края на годината


"Т МАРКЕТ" отваря врати в Етрополе до края на годината. Това потвърди комуникационния мениджър на "Максима България" - Грета Петрова,  в писмо до "Етрополски вести". Точната дата на отваряне на обекта все още не е сигурна, но ето повече информация:

За обекта:
Търговската площ на магазина ще бъде над 700 квадратни метра, като на разположение на клиентите ще има и удобен паркинг отпред. Оформлението на супермаркета ще залага на практичността и удобството за ежедневно пазаруване, съчетано с множество промоционални оферти и намаления за лоялните клиенти. Асортиментът от стоки е специално подбран, като основен акцент в него са пресните плодове и зеленчуци, 100% българското прясно свинско месо, което доставяме директно от нашия собствен цех, прясно изпечените на място грил продукти, богатият избор на стоки от български производители, както и селекция качествени вносни продукти, които могат да бъдат открити само в T MARKET.

За компанията:
T MARKET е собственост на „Максима България“, част от Maxima Grupė,, която е лидер в търговията на дребно в Прибалтика и собственик на вериги в Литва, Латвия, Естония, Полша и България. През 2019-та общият брой на магазините в петте държави надхвърля 1100, а служителите са над 40 000. T MARKET оперира на българския пазар от 2005 г., като за 14 години се нареди сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки в страната и да се превърне в доверен партньор на в ежедневното пазаруване на домакинствата. Към момента супермаркетите са 73 в 38 града в цялата страна, а за компанията работи екип от над 1600 служители.




Коментари