ОБНОВЕНО! Инвеститорът ще закупи мястото за 18 300 лв.

Кой и защо позволява да се усвояват и продават междублоковите пространства и единствените площадки, които децата използват за спорт и различни занимания на открито на частни лица? Не е ли по-добре децата ни да играят навън, а не да обикалят улиците и да търсят дилъри на дрога и да консумират алкохол и цигари? Не е ли по-добре децата ни да се каляват, а не да седят пред компютрите и да увреждат своето здраве, както физическо, така и психическо? А кой ще поеме отговорността за шума, след като е на 3 метра под носа на живущите в жилищните блокове? 
На това място ще бъде изградена автокъща, чийто инвеститор е С.Ц. Това огромно място с приблизителна площ: 800 кв.м., където играят децата ни ще бъде разрушено и ще бъдат положени основите на автокъща и работилница за автомобили втора ръка! 
По неофициална информация, сумата която ще бъде продадено мястото е малко над 18 000лв. Т.е общината продава 1 кв.м. за около 22лв. Въпросът е: До там ли опря общината?
НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ЗАСТРОЯВАТ И ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА, КЪДЕТО ДЕЦАТА НИ ИГРАЯТ!
Който желае, може да се подпише против застрояване и закупуване на мястото в Кафе-Автомивка, което се намира непосредствено до мястото...или пък онлайн на https://www.peticiq.com/128







Коментари